Komentáře

1 Bloud. Well Bloud. Bloud. Well Bloud. | E-mail | Web | 17. května 2014 v 17:45 | Reagovat

Aaaaaach! Ta kachna, ten pekáč, aach!

2 Pandora Pandora | E-mail | Web | 17. května 2014 v 18:10 | Reagovat

Obyčejně mi chutná jen kuřecí, ale po tomhle článku možná začnu jíst s chutí i kachny! ;-)

3 missneverfree missneverfree | E-mail | Web | 17. května 2014 v 18:42 | Reagovat

To bych si dala i já, vůči cizrnám a dalším cizím slovům jsem podezřívavá. :-D

4 Vendy Vendy | Web | 17. května 2014 v 19:08 | Reagovat

Paste se, oči moje! Kachnička přenáramná, oko jen zaplesalo a sliny se sbíhají. Knedlíky se zelím, klasika!
Ty dírky? Mně připadá, jak ty knedlíky třeba koulíte dohromady, že to někde v prostředku nedolehne k sobě a tak se ta dírka vytvoří. Jinší vysvětlení mě nenapadá.
Jste šikovné obě!
A máš pravdu, zdánlivě složité jídlo není až tak pracné (i vepřová pečeně nebo pečené kuře, vrazíš to do trouby či do remosky a ono se to dělá samo).
Akorát s knedlíkama je to kapku pracnější.

5 Robka Robka | E-mail | Web | 17. května 2014 v 19:41 | Reagovat

Kachna je mé zamilované jídlo! Jak ji vidím na pekáčku, hned se mi sbíhají sliny. Taková křupavoučká kůžička, omastek na zelí, ach! No, dost protože na večer se nemá moc mlsat.:-)
Jinak já ke kachně přidávám ještě jablíčka a po vrchu ji mažu směsí medu a koření. Zelí preferuji taky čerstvé, je to docela fuška nakrouhat, protože u nás se vždycky dělá zelí tak ze tří kil, takže nakrájet to trvá poněkud déle. A knedlíky? To nevím, proč máte uprostřed díru - možná je to tím, jak píše výše Vendy. Já vždycky říkám, že je to moukou, taky brambory můžou být na vině.:-)

6 PaPája PaPája | Web | 17. května 2014 v 20:03 | Reagovat

No, tedá, to vypadá úúúžasně, zvlášť ta kachýnka! Gratuluji k polovině, myslím, že lepší (ještě k tomu ČESKÉ!) jídlo si nemohla vybrat! :-)

Taky miluji alternativy (aktuálně snaha bez lepku), ale tímhle? Tím nepohrdnu nikdy - zvlášť od babičky, ta to umí nejlíp! Mastňoučké, ale chutňoučké! :D A že mě to tlačí v břiše ještě do večera, nevadí, je to totiž  bezpochyby skvělý gurmánský zážitek! :D

"Donuty" mě rozesmály. :D Inu takové věci se dějí, babičce tuhle hrozně málo nakypřila buchta. Důvod? Do pytlíčku s kypřícím práškem toho dávají mnohem méně dřív. Nebude zakopaný pes tedy v nějakých ingrediencích?

7 Teeda Teeda | Web | 18. května 2014 v 0:15 | Reagovat

Jsem toho názoru, že každé knedlíky žijí svým vlastním životem. U nás doma se třeba nikdy nepodaří krásně kulaté. Vždy popraskají a mamka jim říká šklebáni. Všichni šklebáně máme rádi. S kulatýma knedlíkama bychom už mamku asi vyprovodili... :D Takže nechala bych je s dírou. Bude to vaše poznávací znamení rodinných knedlíků a basta. :D

8 yoshikuni-pise yoshikuni-pise | Web | 18. května 2014 v 14:38 | Reagovat

hmm tát tohle bych si fakt dala

9 V. V. | E-mail | Web | 18. května 2014 v 15:00 | Reagovat

Mmm, děláš mi chutě. :-)

10 kdyzvarichlap kdyzvarichlap | Web | 18. května 2014 v 17:02 | Reagovat

Teda to je nádhera :) A ještě když si představím to super sádlo (mimochodem není jen chutné, ale i zdravé)... Asi tento týden vím, co půjdu koupit :)

11 Em Zet Em Zet | E-mail | Web | 24. května 2014 v 14:28 | Reagovat

Ježiš ta vypadá nádherně! Maso nemám ráda, vlastně ale jediné, co mi vážně hodně chutná, je kachna, králík a slepice. :D Takže mňam, tuhle bych slupla jak malinu :D

12 Amelie Amelie | Web | 26. května 2014 v 20:33 | Reagovat

Kachnu už jsem neměla asi dva roky, hned bych si dala.

13 Reba Reba | 7. dubna 2016 v 12:11 | Reagovat
14 bfxgopelo bfxgopelo | E-mail | Web | 9. května 2018 v 20:12 | Reagovat

cash advance fee avant card <a href="https://creditrepairLabs.com/#">advanced america payday loans</a> cheapest way to get cash advance <a href=https://creditrepairLabs.com/#>100 guaranteed payday loan</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
.
Všechny texty a fotografie jsou má vlastní tvorba, prosím respektuj to. Děkuji.


.