


Já mam chřest strašně rád, nejvíc na pizze :3 Taky mi moc chutná jen tak s holandskou omáčkou nebo s máslem. Každý jaro chodíme s mužem na takový ty chřestový menu, kde mi nevadí ani v dezertech :D
BTW nikdy mě asi nepřestane fascinovat, co Dita P. vymejšlí za recepty po sexu, tam, kde normální lidi pokládají otázku: "Objednáme si pizzu?" nebo si prostě namažou chleba... :D
čeče já ti nevím... chřest jsem dělala zatím jenom dvakrát - loni bílý a letos se mi podařilo sehnat včas i zelený a pokaždé to bylo dobré. Je fakt, že ten bílý je mnohem horší na práci a po letošní zkušenosti už budu kupovat jenom ten zelený, ale chuťově byly oba dobré... :)
S chřestem moc zkušeností nemám, musím to napravit :D
Jelikož chřest nemusím tak bléé,ale jinak to vypadá pěkně :)
Jen pro Tebe ještě dnes hodím na blog maji variantu :-) Milovanou! .-)
Chřest jsem měla jen dvakrát, poprvé byl opravdu křehký a jemný, podruhé už skoro dřevnatý, tudíž nepoživatelný. Nemusím ho mít. Ale není možnost, vypěstovat si ho na vlastní zahradě? Tak by sis ošetřila dobu sběru, jeho čerstvost.
Doporučuji si chřest ulomit na zahradě. .) Já ho nejradši chroupu jen tak. Je to takovej kedluben v tyčce, jen křehčí a šťavnatější. :) Ale ve slaných koláčích je mňámózní. Nicméně je fakt, že já ten z obchodu asi nikdy neměla. Napadá mě, co trhy? .)
Ooo další lahodná dobrota :)
Já jsem tedy chřest měla jednou v životě, jako v celku a byl docela dobrý :) Ale ten koláč mě hodně láká :)