Komentáře

1 Ver Ver | Web | 1. října 2013 v 15:34 | Reagovat

Moc ráda bych je někdy vyzkoušela, díky, že jsi mi to připomněla. :)

2 Kariol Kariol | Web | 1. října 2013 v 16:37 | Reagovat

Už v AK jsem je obdivovala! :) Skvělý recept! :)

3 Sentencia Sentencia | Web | 3. října 2013 v 21:37 | Reagovat

tak to vypadá hodně dobře... jen co bude nějaká příležitost, jdu na ně :)

4 hacienda-ve-stredohori hacienda-ve-stredohori | E-mail | Web | 3. října 2013 v 21:38 | Reagovat

Krásná jsou! A děkuju za krásný pohled! .-)

5 Magdaléna Magdaléna | Web | 6. října 2013 v 10:21 | Reagovat

[1]: Určitě vyzkoušej :). Je to docela snadné, jen to namáčení chce trpělivost a pevný nerv.

[2]: Děkuju :)

[3]: :) Není to náročné na suroviny a výsledek překvapí tebe i ostatní :)

[4]: Děkuji a není zač. Jsem ráda, že dorazil.

6 malaika-hatia malaika-hatia | Web | 6. října 2013 v 21:05 | Reagovat

Já byla tak zvědavá, z čeho to může být a ono je to takhle. :D To je parádní, určitě to někdy musím vyzkoušet :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
.
Všechny texty a fotografie jsou má vlastní tvorba, prosím respektuj to. Děkuji.


.